Suhrs Højskole – Lab Lokalet – Pustervig 8, 1126 København
Tirsdag d. 14. marts 2023 kl. 18:00 til 21:30
Vi samler en gruppe nysgerrige, mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe vores forståelse af regenerativt landbrug.
Femte og sidste gang i denne sæson nærmer sig hastigt – d. 14. marts 2023 kl 18 – 21.30 (bemærk ændret tid)
Indtil nu i studiekredsen har vi haft besøg af regenerative kød, æg og grønsagsproducenter – fra Åholmgård, Søagergård og Lindegården, og i januar fortalte Sarah Hellebek, fra Den Regenerative Jordbrugsskole , hvordan dansk jordbrug kan udvikles i en mere regenerativ retning. Sidste gang fortalte Grønt Marked og Linne fra Mosegården, om afsætningskanaler.
Denne gang er temaet hvad vi ‘almindelige’, interesserede spisende – selv og evt. sammen – kan gør for at støtte mere regenerative produktion her i landet.
Vi får besøg af Cindie Christiansen fra Foodprint Nordic, som fortæller om deres arbejde med restauranter, som lægger en lille merudgift på maden, som så går til at støtte regenerative dyrkere. Derefter snakker vi med en af de producenter, vi har haft med, for at høre om, hvad slags støtte, de evt. har brug for. Efter middagen samler vi op og snakker sammen om, hvad vi gør herfra.
Programmet er:
Bemærk ændret tid – 18 – 21.30 – da Suhrs bruger lokalet indtil 17.30.
- 18.00 Velkomst og intro
- 18.15 Cindie Christiansen og en producent fortæller
- 19.30 Middag af regenerative produkter
- Under middagen er der tid til uformel snak.
- 20.15 Opsamling og hvad gør vi nu?
- 21.00 afslutter vi.
Oplæggene er på dansk og engelsk
Tilmeld her: https://slowfooddanmark.nemtilmeld.dk/20/
Vil du være med til madlavning denne gang?
Så send en mail til kimmuhlhahn@gmail.com og gina@heirloomfoodproject.com seneste den 10. marts, så vi kan lave en madplan.
Fælles Ressource List
Vores fælles ressource list, hvor man kan finde info om, hvor at købe regenerative produkter, vokser. Måske kender du et sted, der skal skrives på? Der findes også en liste af ressourcer til læsning/uddannelse (som en anden tab i samme dokument), hvor man kan lære mere. Meningen er at alle har lov til at tilføj produkter/ressourcer–og sammen, skaber vi en brugbar dokument.
Et link til listen findes også nu på hjemmesiden: https://slowfood.dk/communities/.
Har du lyst til at lære mere om Slow Food Danmark?
Sæt kryds i kalenderen:
- *Slow Food i Danmarks Generalforsamling den 29. marts,* hvor vi snakke om vores planer og dele også læring fra denne studiekreds
Vi håber at vi ses!
—
Studiekredset er et aktivitet i vores nystartet Regenerativt Jordbrug Community og formålet er at samle en gruppe nysgerrige, mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe vores forståelse af regenerativt landbrug, herunder hvordan vi kan tænke på dets rolle i en klimavenlig kost.
Vi møder fem aftener i efterår og vinter i København for at høre fra/snakke med eksperter og blive klogere forbrugere.
Hver gang spiser vi middag, som er lavet med regenerative produkter.
Vær med til én, eller vær med til alle.
Vi glæder os til at se jer!
bedste hilsener
Kim og Gina
___________
Om Slow Food Communities:
Slow Food Danmark er for mad-nørder. Vi arbejder i så kaldte communities – eller arbejdsgrupper – på tværs af landet. Her vil medlemmer og forskellige fagfolk mødes og blive klogere på emnet. Formålet er at vide noget og at være klædt på til at fremme vores synspunkter om Danmarks og Verdens mad-fremtid. Du kan tilmelde dig et community ved at rette henvendelse til tovholderen.
kontakt Kim Mühlhahn – kimmuhlhahn (a) gmail.com