I 2011-13 gennemførte Regional Madkultur Skåne og det nu nedlagte Regional Madkultur Sjælland et fælles projekt om Øresundsregionens madkultur gennem tiderne. En af rapporterne, “Øresundsregionens madkultur”, er skrevet af de danske madhistorikere Bi Skårup og Else-Marie Boyhus. Den giver et interessant og spændende indblik i, hvordan madkulturen med udgangspunkt i den lokale natur, områdets klimaog befolkningens skikke tidligere har set ud i dette hjørne af Norden. Det er forfatternes ønske at belyse, hvordan man nu og i fremtiden vil kunne skabe nye fødevareprodukter og en madkultur, der er baseret på de muligheder, som netop Øresundsregionen kan give.

Vi vil gerne præsentere rapporten: “Øresundsregionens madkultur” suppleret med en menu sammensat af opskrifter fra bogen. Vi står klar med opskrifter, råvarer og gode råd under vejs – vi går sammen i køkkenet og prøver de gamle retter af. Vi garanterer, I bliver mætte!

Dato og tid
Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 17:00 til 22:00

Sted
Sorø Fri Fagskole
Holbergsvej 7
4180 Sorø

Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 23:00

Tilmelding

https://slowfooddanmark.nemtilmeld.dk/11/