onsdag den 29. marts kl. 17

Mødested: Copenhagen Food Space, Slagtehusgade 11, København V (i Kødbyen)

Slow Food Danmarks ordinære generalforsamling med kaffe og hjemmebag og dagsorden iflg. vedtægterne. Deltagelse er gratis – ønsker du at blive hængende bagefter og spise med, skal du købe billet (se længere nede).

Vi skal vælge forperson og bestyrelse og tale om det forgangne og det kommende år – især om de nye Slow Food-diplomer, som vi uddelte for første gang i december 2022 og som fremover skal uddeles hvert år. DU kan være med til at nominere og bestemme, hvem der skal have diplom næste år.

Efter de formelle punkter fortæller Kim Mühlhahn og Gina Lorubbio fra bestyrelsen om en anden af årets nyskabelser, nemlig Studiekredsen om Regenerativt Jordbrug, som har kørt fem gange henover vinteren. Fokus er både på studiekredsen som arbejdsform og på hvad vi lærte undervejs – tror vi på en global regenerativ fremtid?

Der er spisning efter GF og vi serverer et hjemmelavet, regenerativt måltid.  For maden opkræver vi 100 kr.

Tilmeld dig her seneste fredag den 24. marts:

https://slowfooddanmark.nemtilmeld.dk/21/