mandag den 14. marts 2022 kl. 17.30

Restaurant Undici, Wildersgade 11, 1403 København K

Dette er en aften i den tiarmede blækspruttes tegn. Vi skal udforske blækspruttens anatomi og efterfølgende nyde et måltid med blæksprutten i hovedrollen på tallerkenen.
Vinderen af Masterchef 2021, Rasmus Fisker, er vært for en aften med Danske Blæksprutter. Som deltager får du lov selv at arbejde med udskæring og tilberedning af de ti-armede danske blæksprutter. Vi nyder sammen Rasmus Fiskers fem-retters blæksprutte-menu med tilhørende vine, udvalgt så de passer til Rasmus’ menu.

Vi vacuumpakker din udskårne blæksprutte, så du kan tage kødet med hjem og selv prøve dig frem med at tilberede menuen.

Vi har fået lov til at låne den skønne restaurant Undici på Christianshavn. Det er ned til kanalen og det gamle rådhus på Christianhavn (Lige overfor Christianshavns Færgekro). Her er skønt.

Alt dette – kursus i udskæring, middag med vine i dejlige omgivelser og godt selskab – koster:

  • 900 kr. for Slow Food-medlemmer
  • 1.100 kr., hvis du ikke er medlem

Køb billet her:

https://slowfooddanmark.nemtilmeld.dk/

Dette aktivitet er en del af Slow Foods Community for Danske Blæksprutter.

Om Slow Food Communities:

Et Community er et forum for forbrugere og fagfolk på tværs af landet, hvor vi kan mødes og/eller udveksle viden og ideer om et specifikt emne inden for fødevarer. Det kan være i form af små uformelle møder, udveksling af tips og artikler på nettet eller større arrangementer med kokke, fiskere, fiskehandlere og forskere. Formålet er at få nogle gode madoplevelser sammen og at få oplevelserne til at sprede sig som ringe i vandet. Communitydeltagerne opbygger viden og bliver klædt på til at fremme vores synspunkter om Danmarks og Verdens mad-fremtid.

Du kan læse mere og tilmelde dig et Community her.