Fredag d. 7. februar 2025 kl. 18:00 til 22:00

Slow Food Danmark er stolte over at kunne indbyde til denne middag med gode kyllinger fra Gothenborg, tilberedet af kokke fra SUBSTANS i Aarhus. Gothenborg Fjerkræ har modtaget Slow Food Danmarks diplom for 2024 som en madaktør, vi gerne vil give et klap på skulderen for deres mangeårige bundsolide indsats for at levere fjerkræ på fuglens præmisser i en kvalitet, der kan smages. Arrangementet præsenterer historien og visionerne bag Gothenborg – og så skal vi smage de lækre kyllinger tilberedt af Michelin-kokkene fra Substans.

Menuen er:
3 små snacks
Sprødt brød m lever, majs og kirsebær
Grillspyd af hjerte, svampe + merian
Tomat – andefedt – løg – basilikum

Hovedret
Confiteret kyllingelår. Grønne bønner – skind – æble. Kartoffel – rygeost – brøndkarse

Dessert
Blomme m. creme fraiche, havre og peber


Sted
Gothenborg
Gothenborgvej 3
8653 Them

Tilmeldingsfrist
Mandag d. 20. januar 2025 kl. 09:00

Tilmeld Link
https://slowfooddanmark.nemtilmeld.dk/30/