sondag den 10. november 2022 kl. 14.00-16.00
Egebjerg Bylaug, Egebjerg Hovegaden 30, Nykøbing Sjælland

”Kun fantasien sætter grænser”

Odsherred Inspirationsmarked inviterer sammen med Egebjerg Bylaug til en kreativ eftermiddag i skolekøkkenet på Egebjerg skole. Her skal vi høre Søren Holt fra Kildehusene dele ud af sine mange års erfaringer med at fermentere alt fra frugt og bær til rodfrugter, grøntsager og blade. Han giver også tips til hvornår og hvordan du stopper processen, der hvor du synes det smager guddommeligt eller tåleligt alt efter smag og behag. Nemt, – og en biologisk metode der er blevet benyttet siden tidernes morgen… I dag en anerkendt metode til at holde mavens mikrobium sundt.
Du skal medbringe rivejern, skål, spækbræt og evt. din ynglings kniv, sammen med de grøntsager, kål, rodfrugter, frugter, bær og krydderurter du har lyst til at arbejde med. Samt rene glas til at opbevarer herlighederne i…
Pris 150 kr som betales senest lørdag d 19. november med mobil pay til: 9735DY
Tilmeldingen slutter ved max 25 personer.
Mere information på Facebook.
Jeg er med som Sørens hjælper, og vil byde på fermenteret lokal grøn te fra forskellige kilder.
På gensyn
Maibrit Ahasverus