søndag den 11. december fra 12-15 på Grønt Marked på Litauens Plads i København

Vær med til at fejre Terra Madre Dag – det globale Slow Foods fødselsdag. Vi fejrer dagen ved at starte en ny tradition: Vi uddeler for første gang Slow Food Danmark præmieringer til virksomheder og personer, som vi mener er værd at holde øje med og støtte i det kommende år. Det sker søndag den 11. december fra 12-15 på Litauens Plads i København. Her kan du møde årets vindere og få mere at vide om Slow Food og hvad vi har på hjerte. 

Vigtige tidspunkter:

kl. 12 – Diplom ceremoni med vinderne

kl. 13 – Taler med vinderne

Præmieringen på Terra Madre dag vil blive en årligt tilbagevendende begivenhed. Vores ide med arrangementet er at styrke vores netværk af lødige producenter og spisesteder og at synliggøre det store arbejde, de gør. 

Præmieringerne er et Slow Food-koncept, som man f.eks. i Sverige har anvendt i over 20 år. Det har aldrig været brugt i Danmark, men under Terra Madre Nordic blev vi inspireret til også at anvende os af i Danmark. I år har bestyrelsen udpeget de tre vindere, og fra næste år indfører vi en demokratisk proces, hvor I som medlemmer kan nominere og derefter stemme. Se vinderne her