Årets generalforsamling løber af stablen onsdag d. 27. april. Vi skal være på den anmelderroste Øens Spisested på Amager, som er kendt for sine menuer med lokale råvarer og en filosofi om at alt på dyr og planter skal anvendes. Med andre ord lige i Slow Foods ånd! Efter generalforsamlingen indtager vi en fælles middag kreeret af stedets ejer, Yngve Fobian. Yngve fortæller om stedet og maden, og husets egen sanker Christel Emke vil fortælle om sankning på Amager til Øens Spisested. Læs mere her: http://oeensspisested.dk/ 

 

Tid: Onsdag d. 27. april kl. 17- ca. 20.30

Sted: Øsens Spisested, Holmbladsgade 71, 2300 Kbh. S

Program:

Kl. 17 Velkommen – kaffe og kage

Kl. 17.30 Generalforsamling

Kl. 18.30 Fortællinger og middag

 

Vi byder velkommen til nye såvel som eksisterende medlemmer. Er du interesseret i at blive medlem kan du gøre det via hjemmesiden. Er du allerede eksisterende medlem, har du modtaget mail med information i din mailbox.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig – seneste tilmelding tirsdag d. 19. april

Deltager du udelukkende til generalforsamlingen kan du tilmelde dig til forperson, Carsten Lunding

Middagen koster 260 kr. – tilmelding dig generalforsamling og middag via Nemtilmeld.dk