onsdag den 23. februar kl. 19

Brasserie Barner, Århusgade 1, København Ø

Dansk Blæksprutte-gruppen mødes første gang onsdag den 23. februar kl. 19 i Brasserie Barner, Århusgade 1, København Ø. Tanken er at mødes til en indledende snak om, hvad vi kunne tænke os at vide og gøre ift Danske Blæksprutter. Jesper Hansen fra Fiskerikajen kommer forbi og fortæller om fangst:

  • Hvor og hvornår fanges der danske blæksprutter?
  • Hvordan er fangstmetoderne?
  • Er det en underudnyttet art i Danmark / på globalt plan?
  • Hvad er vigtigst for kvaliteten – fangststed, fangstmetode, årstid?
  • Hvorfor er blæksprutter så dyre hos fiskehandleren?

Du er velkommen til at melde dig til vores første møde – eller bare modtage mails med nyt fra Slow Foods Dansk Blæksprutte Community ved at skrive til carstenlunding (a) godmail.dk. Vi mødes og køber en ret eller et glas vin. Ingen billetter, men tilmelding påkrævet så vi ved hvor mange vi bliver.

Du må også gerne dele med folk, du kender, der måske kunne være interesserede. Senere på året bliver der bl.a. Madskoler om Danske Blæksprutter med vinderen af MasterChef 2021, Rasmus Nielsen Fisker – plus hvad vi ellers har ideer til at arrangere.

Om Slow Food Communities:

Et Community er et forum for forbrugere og fagfolk på tværs af landet, hvor vi kan mødes og/eller udveksle viden og ideer om et specifikt emne inden for fødevarer. Det kan være i form af små uformelle møder, udveksling af tips og artikler på nettet eller større arrangementer med kokke, fiskere, fiskehandlere og forskere. Formålet er at få nogle gode madoplevelser sammen og at få oplevelserne til at sprede sig som ringe i vandet. Communitydeltagerne opbygger viden og bliver klædt på til at fremme vores synspunkter om Danmarks og Verdens mad-fremtid.

Du kan læse mere og tilmelde dig et Community her.